Visste du att HydSupply är CE-partner?

Rexroth-Certified-Excellence-Partner
2 november, 2022

Genom flerårigt samarbete med Rexroth är vi nu sedan 2021 Rexroth Certified Excellence partner! HydSupply lever därmed upp till en global standard för vad som krävs för att få bli en certifierad partner inom fyra olika områden: service, distribution, solution och training. Som partner till Rexroth är vi auktoriserade återförsäljare och servicelämnare för ett brett sortiment av standardprodukter, applikationsanpassade system och kundspecifika lösningar. Detta ger oss även en kvalitetsstämpel på grund av att HydSupply är en av Bosch Rexroths få utvalda certifierade samarbetspartners i Sverige.

Med vår starka lokala närvaro över hela landet är HydSupply och Bosch Rexroth tillsammans den perfekta partnern för att möta industrins behov av helhetslösningar inom industrihydraulik.

Kraven för att bli CE-partner är
– 5 år som dokumenterad Rexroth supportpartner
– Bred kompetens inom alla olika hydrauliklösningar
– Rikstäckande närvaro och hög tillgänglighet

Vad detta innebär för våra kunder
– Lagerhållning av originalkomponenter
– Komplett utbud av Rexroths produkter och speciallösningar
– Utbildade Rexroth supporttekniker

Bosch Rexroths program inom industriell hydraulik
Industrihydraulik
Mobilhydraulik

Rådgivning och offert
Vill ni ta del av löpande leveranser av nya Rexroth-komponenter, eller vill ni kanske att vi tar en titt på er nuvarande anläggning och föreslår nya produkter och optimeringar? Oavsett vad det gäller så får ni hjälp av oss på HydSuppy.

 

Frågor?

Thomas Stark

Sälj

0770-33 91 15

Bläddra bland nyheter

´