Sök tjänsten som servicetekniker

Vi behöver bli fler och därför söker vi nu Servicetekniker – Industriell Hydraulik

Är du den vi söker?

Brinner du för att ge kund bästa tänkbara service och lösningar? Att få jobba med marknadens bästa produkter. Vill du ha varierande arbetsuppgifter och gillar att jobba ute på fältet?

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en grupp servicetekniker. Utföra på platsservice och support, förebyggande underhåll och optimering. Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och som alltid strävar efter absolut nöjda kunder. Du har ett professionellt och positivt bemötande och genom din lösningsorienterade förmåga får du kunden att känna sig högst prioriterad.

Du värdesätter att jobba ordningsamt och strukturerat samt har en god samarbetsförmåga. Med fördel trivs du med att jobba i ett högt tempo där du har flera ärenden i gång samtidigt, vilket innebär att du är en stresstålig person. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant erfarenhet av underhåll inom industriell hydraulik och relevant utbildning inom teknikområdet. Eget driv att öka försäljning och träffa kunder.

  • Tjänsten kräver B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan!

Övriga frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta platschef på respektive ort.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Hur du ansöker

Klicka på länk nedan eller maila jobb@hydsupply.se och lämna personligt brev och CV.

´