One stop shop – för alla hydraulikkomponenter

28 november, 2022

Vi på HydSupply vet, att när det gäller hydraulikprodukter handlar det ofta om minuter och timmar. Med andra ord, att en komponent saknas som orsakar minskad produktion eller rent av driftstopp kan orsaka stora kostnader.

Därför har vi formulerat 4st grundläggande punkter som du kan vara garanterad när beställer från Parkerprodukter HydSupply.

1. Snabba leveranser är A-O

Vår utgångspunkt är att skicka ordern direkt när vi får den. Detta innebär att beroende på var i landet du befinner dig, ska du ha din produkt i handen inom 1-2 arbetsdagar. Genom ett nära samarbete med vårt lokala postkontor samt våra egna servicebilar, har vi ett bra system på plats för att alltid garantera svårslagna leveranstider för våra kunder.

2. Hög lagerföring av Parkers standardkompontenter

Vi känner våra lokala kunder och vet precis vad de behöver. Genom våra system har vi bra koll på vilka produkter som våra kunder har högst efterfrågan av – och ser till att alltid ha extra god lagerföring av just dessa produkter. Därmed kan ni vara säkra på att HydSupply, i de allra flesta fallen, har produkterna på lagret och redo för leverans!

3. Kompetent personal som förstår Hydraulik och kan ge rätt rådgivning

Även för erfarna industriföretagare eller maskinister så blir det ibland svårt att veta exakt vilken produkt som är bäst för ändamålet. Samt också vilken produkt som är mest kostnadseffektiv. En optimal produktkombination till rätt pris är alltid det mest optimala. Just detta hjälper våra utbildade hydraulikexperter er med. Testa oss!

4. Tillgänglighet & service

Har det dykt upp ett problem med någon av era maskiner kopplat till hydrauliken? Då kan du som kund alltid ringa till HydSupply för snabba råd och vid behov kan vi skicka ut en supporttekniker som kan titta på problemet inom kort.

Vid val av hydraulikpartner spelar så mycket mer in än bara produkten och priset. Vi på HydSupply hjälper er att spara tid, effektivisera verksamheten, köpa rätt produkter och säkerställer att ni alltid kan känna er trygga vid eventuella driftstopp.

Vill du veta mer om vad vi på HydSupply kan göra för dig?

Ring oss på 0770-33 91 00 och fråga efter din lokala representant för att komma igång!

Utforska det kompletta Parker sortimentet

Klicka här för att besöka Parkers hemsida och se det kompletta sortimentet. Ring oss om du vill ha hjälp att hitta rätt produkt eller för beställning.

Länk till Parkers sortiment

Frågor?

Thomas Stark

Sälj

0770-33 91 15

Bläddra bland nyheter

´