We supply solutions

Karriär

Brinner du för service och hydraulik?

Hos oss får du arbeta sida vid sida med branschens mest erfarna projektledare och tekniker. Dina kollegor är ambitiösa och målmedvetna och ställer höga kvalitetskrav. Samtidigt har vi en företagskultur där det är självklart med ett långsiktigt perspektiv, goda relationer, korta beslutsvägar och hög trivsel på jobbet. Arbetsmiljön inom hela gruppen är öppen och dynamisk med i det närmaste obegränsade möjligheter att utveckla verksamhet, erbjudande och din egen befattning. Du arbetar självständigt med stort personligt ansvar, du styr över din egen tid, du träffar mycket människor, du arbetar mycket i grupp och du får hela tiden utveckla ditt kunnande.

Ta chansen att arbeta med de bästa

Att arbeta på HydSupply är en unik karriärmöjlighet inom industriell automation. Vår grundfilosofi är att det är människorna i företaget som gör verksamheten framgångsrik. Därför söker och rekryterar vi målmedvetet Nordens bästa entreprenörer, medarbetare och partners.

Se lediga tjänster

Spontanansökan

Är du intresserad av att veta mer om dina möjligheter hos oss är du välkommen att höra av dig. Vi tror på att sammanföra människor med olika erfarenheter och bakgrunder. Har du förslag på nya samarbeten eller är du intresserad av att söka arbete eller ställa frågor om praktik?

Då kan du antingen fylla i formuläret nedan eller maila oss på jobb@hydsupply.se

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.