Möt vår nya servicetekniker, Gunnar Söderqvist!

21 mars, 2024

HydSupply växer och investerar ständigt i nya förmågor som kan hjälpa oss framåt. Ett av våra senaste tillskott är Gunnar Söderqvist, en händig och teknikintresserad kille från Värnamo. På denna korta tid sedan start har Gunnar redan visat sig vara en värdefull resurs för HydSupply såväl som för våra kunder. Nedan har vi ställt honom några snabba frågor:

Vad har du arbetat med tidigare?
Maskinmekaniker och anläggningsarbetare.

Är du bekant med HydSupply eller branschen sedan förut?
Nej, faktiskt inte.

Hur kommer det sig att du sökte jobb på just HydSupply?
Jag kände en anställd sedan innan och tyckte det verkade intressant.

Du har nu jobbat på HydSupply i några månader, hur ser dagarna ut och har du kommit in i arbetet?
Väldigt varierande, vissa dagar åker jag direkt hemifrån ut till kund och vissa dagar åker jag in till firman och utgår därifrån. Oftast åker jag ut till olika kunder under dagarna och servar och reparerar. Och ibland är jag inne på verkstaden i Värnamo och förbereder inför dem olika jobben som jag sedan ska åka ut och göra.

Vilka utmaningar har du stött på?
Många, bland annat om man kommer ut till en ny kund och man inte alltid har bra koll på vad de har för utrustning. I de fallen behöver jag felsöka och kan behöva tänka om både en och två gånger innan jag hittar en lösning på kundens problem.

Vad är det roligaste med jobbet?
Att det är så fritt och att man sköter sig själv mycket av tiden. Det i kombination med väldigt varierande arbetsuppgifter. Samt att alla dagar ser olika ut.

Vilka målsättningar har du i din nuvarande roll och på HydSupply?
Bli bättre på att förstå hydraulikens alla olika funktioner och kunna hitta fler lösningar på ett och samma problem. Jag ska fortsatt visa ett stort intresse för våra kunders verksamheter och hjälpa våra olika kunder lösa deras utmaningar. Detta hoppas jag kan bidra till att nya kunder ska få upp ögonen för HydSupply.

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag kör motocross och tränar mycket. Gillar även att skruva med bilar och umgås med min flickvän.

Korta fakta

Ålder: 20 år
Bor: Utanför Värnamo
Familj: Flickvän
Favoritmat? Kebabpizza med pommes
Favoritlaget: Följer inte något speciellt lag
Hobbies/intressen: Köra motocross och handla ”onödiga grejer”.

Bläddra bland nyheter

´