Information
Ansök senast
Löpande tillsättning
Stad
Värnamo
Ansök nu
Kontakta oss

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på HydSupply eller få hjälp med din ansökan är du varmt välkommen att kontakta oss.

info@hydsupply.se0770-33 91 00

Servicetekniker

Publicerad: 2022-01-12
Servicetekniker som siktar högre? Vi måste ta en kaffe.

Vi funderade på att anlita privatdetektiv för att hitta marknadens vassaste servicetekniker. Men vi testar den här metoden i stället. Är det kanske du som får en lätt pulshöjning när du tänker på alla kunder därute som bara väntar på att charmas av service och bemötande i världsklass?

Läs i så fall vidare!

Kort om tjänsten

Du kommer att ingå i en grupp servicetekniker i södra Sverige där du pysslar med att utföra platsservice och support, förebyggande underhåll och optimering. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt så ställ in dig på många härliga möten.

Hur är stämningen på jobbet?

Vi tog ett snack med dina framtida kollegor och kände in atmosfären på jobbet. Så här lät det:

”HydSupply är en ung organisation som är under tillväxt vilket jag tycker är otrolig spännande och utvecklande. Det är skitkul att vara delaktig i denna resa!”

”Jag har arbetat med försäljning mot industrin i mer än 30 år men fortfarande finns det nya
spännande och utvecklande saker att lära. Här på HydSupply ges det möjlighet till att hitta dessa utmaningar.”

Vem är du vår nya superstjärna?

Vi tror att du har ett närmast magiskt handlag med kunder där kunden alltid känner sig högst prioriterad. För att klara av tjänsten behöver du relevant erfarenhet av underhåll inom industriell hydraulik och relevant utbildning inom teknikområdet.

Som person är du lösningsorienterad, jobbar strukturerat och är en stjärna på samarbetsförmåga. Stresstålighet och ett ordningsamt sinnelag med förmåga att skriva träffsäkra rapporter efter avslutat jobb är också bra egenskaper att ha med sig.

B-körkort är ett krav.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

Om HydSupply

Varje dag strävar vi efter att erbjuda våra kunder Sveriges bästa företagspartner inom industriell automation. Resan mot nya mål och ökad tillväxt blir lite lättare med en bra partner. Egentligen är det väldigt enkelt. Vi lyssnar, sedan levererar vi. Under namnet HydSupply har vi samlat några av branschens bästa ingenjörer, montörer och konstruktörer. Vi är övertygade om att våra kunders framgång är vår egen framgång.

Övriga frågor

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta platschef på respektive ort.

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Hur du ansöker

Lämna dina uppgifter nedan innan sista ansökningsdatum.

Sök tjänsten Servicetekniker