Jobba på HydSupply

Karriär

HydSupply i siffror

Bli en del av en ständigt växande industrikoncern som har stora ambitioner för sina kunder och medarbetare – och för branschen. Med Volito som ägare har vi ett stort nätverk av systerföretag i gruppen och de muskler som krävs för att erbjuda marknaden ett svårslaget serviceerbjudande.

År sedan start

Under namnet HydSupply har vi sedan starten 2011 samlat några av landets mest erfarna aktörer inom industriell automation.

Hydraulikproffs

Hos oss får du arbeta sida vid sida med branschens mest erfarna projektledare och tekniker.

Kontor i Norden

HydSupply finns etablerade i både Sverige och Finland och har idag över 13 kontor och serviceställen.

Lediga tjänster

Att arbeta på HydSupply är en unik karriärmöjlighet inom industriell automation. Vår grundfilosofi är att det är människorna i företaget som gör verksamheten framgångsrik. Därför söker och rekryterar vi målmedvetet Nordens bästa entreprenörer, medarbetare och partners. Gå vidare för att se våra lediga tjänster.

Läs mer

Läs mer

Att jobba på HydSupply

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på jobbet, utvecklas och tar hand om sin hälsa. Därför har vi väl definierade förmåner för dig som jobbar på HydSupply. Det är väldigt enkelt: vi bryr oss lite mer. Detta hoppas vi ska leda till en välmående och konkurrenskraftig organisation som ger våra kunder det de förväntar sig!

Läs mer

Läs mer

Några av oss som jobbar på HydSupply

Martin Andwester
Martin Andwester

Inköp & Teamleader kundservice

Thomas-Stark-Hydsupply
Thomas Stark

Key Account Manager

Christel-Eld
Christel Eld

Verksamhetsutveckling

Pontus Herlufsén-Hydsupply
Pontus Herlufsén

Servicetekniker

Löser våra kunders utmaningar

HydSupply är en arbetsplats där du får möjlighet att använda din kreativitet och problemlösningsförmåga för att du ska kunna hjälpa våra kunder ännu bättre. Detta gör att ingen arbetsdag är den andra lik.

På HydSupply är vi ett lag

Teamwork är naturligt för oss. Vi är en organisation med blandade expertområden, där alla har en viktig roll. Tillsammans genomför vi våra projekt i team som avlastar och hjälper varandra. Från kundkontakt till teknik och service på plats. Bli en del av laget!

Se lediga tjänster

Här nedan ligger våra aktuella jobbannonser för respektive ort. Hittar du inte något jobb som passar dig kan du göra en spontanansökan.

Just nu finns 1 lediga jobb

Filtrera din sökning

Att jobba på HydSupply

Trygg anställning

Vi är måna om våra medarbetares trygghet och som anställd hos HydSupply har du en fast anställning som omfattas av kollektivavtal och vi är engagerade fackligt.

Frihet under ansvar

Våra olika kontor ansvarar för att serva och utveckla kunderna på respektive ort, vilket medför ett stort ansvar. Det innebär också i många fall en frihet att kunna skapa sitt eget schema under premissen att kunderna alltid erbjuds ett gott slutresultat.

Kompetensutveckling

Vi jobbar sida vid sida med våra större leverantörer och har tillsammans löpande temadagar, samt återförsäljar- och serviceutbildningar i olika teman. Genom detta ökar vi både vår kompetens och stärker våra lokala samarbeten.

Gemensamma aktiviteter

På HydSupply vet vi hur viktigt det är att få komma iväg med arbetslaget och göra något annat en stund. Vi arrangerar olika temadagar och riktar gärna in oss på fysiska event för att jobba med teambuilding och få fram tävlingsandan hos våra medarbetare.

Goda karriärmöjligheter

I så stor mån som möjligt vill vi tillsätta nya tjänster internt, eftersom vi värdesätter den kunskap våra medarbetare besitter. Det är samtidigt också viktigt att belöna lojalitet. Vi är ett företag som vill utveckla framtidens stjärnor inom hydraulik. Med en bra inställning och ett ännu större engagemang finns alla möjligheter inom HydSupply.

Möjlighet till att påverka

Har du en idé kring hur saker och ting kan utföras bättre och mer effektivt eller hur företaget kan växa? Oavsett om det gäller HydSupply eller våra kunder – så lyssnar vi. I grunden är HydSupply ett entreprenöriellt företag och vi hörsammar alla förslag. Vi letar konstant efter nya sätt att förbättras. Våra medarbetare ger oss våra bästa insikter och leder oss framåt.

Något-för-alla

På HydSupply finns något för alla

Man kan lätt tro att HydSupply enbart består av hydraulikexperter, som ingenjörer och tekniker. Men faktum är att vi idag är en stor organisation som behöver ett brett utbud av yrkesroller för att kunna erbjuda våra kunder det totalerbjudande vi står för. Utöver våra tekniska tjänster som konstruktörer, mekaniker och servicetekniker utför söker vi löpande allt från administratörer, kundservicemedarbetare, säljare och butikspersonal till lager- och inköpsmedarbetare.

Spontanansökan

Är du intresserad av att veta mer om dina möjligheter hos oss är du välkommen att höra av dig. Vi tror på att sammanföra människor med olika erfarenheter och bakgrunder. Har du förslag på nya samarbeten, vill du söka arbete hos oss eller kanske ställa frågor om praktik? ​​​​​​​Då kan du antingen fylla i formuläret nedan eller maila oss på jobb@hydsupply.se

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    ´