HydSupply är Festo-partner – vad innebär det?

22 januari, 2023

Vi är sedan 2021 en officiell Festo partner. För att bli partner har HydSupply genomgått en strikt urvalsprocess som omfattar högt ställda krav på kompetens, prestanda, servicekapacitet och omsättning. När ni väljer att samarbeta med HydSupply får därmed ni tillgång till klassledande leverans, teknisk support, applikationsrådgivning, innovativa produkter och en service av hög kvalitet.

HydSupplys arbetssätt som officiell Festo-partner

  1. Alltid tillgång till rätt produkter – få aldrig slut på er produkt

HydSupply säkerställer rätt lagernivå för att serva kunden enligt gemensamt framtagen lagerlista, där kritiska artiklar är identifierade. Vi kan även stå för lagerpåfyllnad vid en viss volym.

  1. Teknikmöte och rådgivning – rätt lösning gör skillnad

Rådgivning kring inköp och identifiering av utvecklingsområden inom produktion och säkerhet.

  1. Utbildning – egen kunskap och service sparar tid

Vi tillhandahåller grundläggande pneumatikutbildning lokalt. HydSupplys rekommendationer görs alltid utifrån den kostnadsmässiga utgångspunkten att kunden ska kunna utföra grundläggande service på egen hand. Våra kurserbjudanden sträcker sig från grundläggande teknisk utbildning till kompetensutveckling för den digitala transformationen.

  1. Installation och service – våra pneumatikexperter står till ert förfogande

HydSupply installerar nya produkter och integrerar avancerade lösningar för optimal funktion. Självklart står vi för distanssupport via hotline, fjärrsupport och på plats-support.

I förlängningen finns vi också där för er efter försäljningen, med omfattande eftermarknadstjänster tillgängliga över hela Sverige och även globalt. Från förebyggande underhåll till felsökning med hjälp av reservdelar och reparation, eller när det gäller att öka den totala utrustningens effektivitet som helhet.

Kontakta oss om ni vill prata Pneumatik!

Frågor?
Thomas Stark

Sälj

0770-33 91 15

Johan Berg

Utesäljare

070-448 66 43

Bläddra bland nyheter

´