HydSupply AB ingår samarbetsavtal med Tätringen Tekniska AB

2 maj, 2022

HydSupply AB har ingått ett samarbetsavtal med Tätringen Tekniska AB, där HydSupply AB kommer att bli Tätringens eftermarknadsaktör i Sverige. Tätringen Tekniska AB grundades 1979 och har sedan starten representerat Parker-Prädifa GmbH, som är en av världens ledande tillverkare av hydraulik och pneumatiktätningar.

En av fördelarna med samarbetet är att vi nu enklare kan erbjuda och diskutera lösningar med kunder genom att vi får tillgång till ett brett program av traditionella tätningar och svarvade tätningar från bl.a. Parker-Prädifa, Eriks och Seal-Jet®. Detta sammantaget ger oss bättre möjlighet att optimera, med rätt tätningslösning och större flexibilitet i både tillgänglighet och leverans, vilket kommer våra kunder tillgodo. Med vår starka lokala närvaro över hela Sverige kommer HydSupply och Tätringen tillsammans vara den perfekta partnern för att möta kundens behov av helhetslösningar inom tätningsteknologin säger Johan Blom, VD på HydSupply AB.

SEAL-JET, kvalitet snabbt och flexibelt

Med Seal-Jet® tillverkningsprocess kan vi framställa önskad tätning med kort leveranstid och utan verktygskostnader. Vi kan offerera 17 olika standardmaterial, de flesta direkt från lager.

I vår egen produktion kan vi tillverka tätningar i dimension 10 – 600 mm. Som fabriksleverans upp till 4000 mm. Dessutom levereras specialmaterial.

Bläddra bland nyheter

´