Din lokala Parker återförsäljare

30 november, 2022

HydSupply är idag Sveriges största Parker distributör och vi har 8st fysiska butiker runt om i landet. I våra ParkerStores kan du handla och beställa hela Parker sortimentet inom både Hydraulik och Pneumatik. Dessutom besitter våra butiksteam kunskapen som krävs för att vägleda er till den rätta lösningen!

Var hittar jag närmaste HydSupply ParkerStore?

Borlänge, Göteborg, Tranås, Skellefteå, Själevad, Vetlanda och Smålandsstenar.
Kontakta din lokala ParkerStore-butik om du vill veta vilka tjänster som erbjuds där du är.

Hitta butik

I våra lokala butiker lagerför vi bland annat
  • Hydraulslang
  • Hydraulcylindrar
  • Hydraulventiler
  • Hydraulpumpar
  • Hydraulmotorer
  • Elektronikkomponenter
  • Hydraulpumpar
  • Radiostyrning
  • Samt mycket mer!

Vad kan din lokala ParkerStore göra för dig, utöver butiken?

Service dygnet runt

I vår strävan att förbättra din produktivitet och lönsamhet erbjuder flera av våra ParkerStore jourservice så att du inte behöver vänta på att få den information och de delar du behöver. Tala med din lokala ParkerStore om du vill veta mer. Öppettider varierar från plats till plats.

Slangpressning

Varje ParkerStore har en slangverkstad med kunnig personal som hjälper dig att pressa slang i olika storlekar!

Konsultation på plats

En ParkerStore-konsultation på plats görs när du behöver råd om ingenjörsutmaningar vid din arbetsplats eller om du behöver hjälp med reparationsproblem. Våra experter kan gå igenom hydrauliska och pneumatiska system och de kan även ta vätskeprover för att diagnostisera. Dessutom kan de erbjuda anpassad tillgångshantering och underhållsprogram. Kontakta din närmsta ParkerStore om du vill boka en konsultation.

Utbildning i underhåll

ParkerStores utbildningsprogram ser till att användarna har bra kunskap om våra produkter och förstår vilka säkra underhållsmetoder som leder till utökad livslängd för tillgångarna. Vi erbjuder inte bara e-learning utan vi tar även utbildningen till dig med hjälp av demonstrationer av säkerhetsarbetet och produkterna på plats. Kontakta en ParkerStore-representant om du vill ha mer information.

Vad är ParkerStore?

ParkerStore grundades 1993 och fokuserar på att minimera driftavbrotten och maximera effektiviteten vid varje arbetsplats där vi utför service runtom i världen. Konceptet har vuxit till tusentals servicepunkter och vi strävar efter att erbjuda kunskapsbaserad service och ett brett produktsortiment med bland annat slangar, slangenheter, rör, filtrering, O-ringar med mera.

Oavsett om du kommer till en butik eller om vi utför vår mobila service på plats så finns vi där du är. Så du är aldrig långt ifrån den den perfekta slangen, anslutningen eller tillbehöret.

Bläddra bland nyheter

´