Våra områden

Branscher

Hydraulik och pneumatik är våra specialistområden

I mobila maskiner och utrustning inom industrin är kraven på kraft ofta stora. Då används hydraulik, där kraft och rörelse åstadkommes med hjälp av sammanpressade vätskor. Grunden i ett hydraulsystem är en pump som skapar tryck och flöde, en ventil som reglerar tryck och riktning på vätskan och slutligen en cylinder eller motor som skapar en rörelse. Med vår långa erfarenhet av denna teknik levererar vi bara de bästa och säkraste komponenterna. Hos oss hittar ni bland annat pumpar, ventiler, cylindrar, motorer, styrsystem, slangar, kopplingar och tillbehörsventiler. Att uppfylla och överträffa alla säkerhetskrav är alltid vår standard, för er trygghet.

I Sverige är vi marknadsledande på hydraulik. Därför kan ni med förtroende anlita oss.

Mobilt

Fördelarna med mobil hydraulik är många. Våra kompakta och miljövänliga lösningar har inte bara en låg installationskostnad utan leder också till kostnadsoptimeringar på längre sikt. När ni beställer mobil hydraulik från oss kan den anpassas helt efter era krav och önskemål. Vi integrerar mobil hydraulik i block, men arbetar även med ombyggnationer och effektiviseringar av befintliga maskiner. För att uppnå högsta kvalitet samarbetar vi med Parker och Sauer Danfoss.

Industri

Att bygga lösningar som skapar mervärde för er är viktigt för oss. Inte minst inom industriell hydraulik där vi bygger lösningar för såväl små som stora företag.

Vi kan leverera allt från den enskilda komponenten till kompletta turnkey anläggningar med hydraulik, styr- och reglersystem samt montage. Oavsett vad vi gör står alltid kvalitet, driftsäkerhet och hög serviceberedskap i centrum.

Energi

Dagens energimarknad förvandlas i rask takt, med allt fler och större satsningar på förnybar energi. Att tämja vindens, vattnets och solens enorma kraft kräver hög kompetens och ett applikationskunnande som är lika brett som djupt. Det är där vi kommer in i bilden. Driftsäkerhet, smarta lösningar och hög effektivitet borgar för resultat som överträffar förväntningar.

Marint

Den marina marknaden ställer höga krav på tillförlitlighet och säkerhet. Lång erfarenhet och ett brett produktsortiment från marknadens ledande varumärken ger oss möjlighet att skräddarsy varje lösning efter era behov och förutsättningar. Oavsett om ni är i behov av landbaserade installationer i marin miljö eller helt marina lösningar, såsom propellerstyrning på fartyg, så kan vi vara ett bra stöd på både kort och lång sikt.

´